Overzicht van mijn portfolio

Vrouwen hebben in de kunst en fotografie altijd al een belangrijke plaats ingenomen. Zo ook in mijn portfolio!

Ook mannen komen regelmatig in mijn studio voor het maken van portretten en foto's voor bv. social media

Kinderen zijn zeker welkom zodra zij de leeftijd hebben dat ze naar de basisschool gaan!

Uit het leven gegrepen... Klinkt een beetje oudbollig maar dat is wel wat het is! Gewoon gefotografeerd wat op dat moment belangrijk is....

Maanden gewerkt naar het perfecte figuur? Of wil je jezelf belonen na een periode van hard trainen? Doe een fitness fotoshoot en laat de wereld je "killerbody" zien! ;-)

Families, groot en klein; een herinnering voor later om met z'n allen op de foto te gaan. Kijk hier naar een paar voorbeelden en op verzoek heb ik nog meer om te laten zien!

Natuurlijk moet een bruiloft gefotografeerd worden! Of de bruiloft nou groot of klein is; een herinnering voor later moet gewoon gemaakt worden.

Als je zwanger ben je je op dat moment bewust van de kracht van je lichaam en is naakt plots niks beschamends meer.
Op dat moment zie je schoonheid met heel andere ogen.
Daardoor zijn de meeste mama's to be heel open in die periode en krijg je van die prachtige zwangerschapsfotos

Boudoir is voor elke vrouw. Of je nu het volste vertrouwen in jezelf hebt en dat wil vieren of juist onzekere gevoelens hebt over je lichaam en dit als start wil gebruiken naar de acceptatie ervan, je wil het cadeau van je leven geven of misschien ben je op zoek naar een nieuw avontuur, dan is boudoir iets voor jou!

In de esthetische naaktfotografie speelt verleiding vaak een wat minder belangrijke rol dan de kunstzinnige kant. Definities zijn moeilijk te geven. Je zou kunnen zeggen dat een erotische foto de kijker probeert op te winden terwijl een esthetische naaktfoto eerder probeert de kijker verliefd te maken. Tijdens een fotoshoot komen vaak beide aspecten aan bod. Als je op zoek bent naar een mooi sereen naaktportret van jezelf of van jullie samen ben je bij mij aan het goede adres.

Niet alleen mensen moeten gefotografeerd worden, ook mooie producten verdienen het beste!
Deze tak van fotografie doe ik puur omdat het leuk is om erbij te doen!